Лежачи в труні, померлий хлопчик раптом попросив попити ...

Лежачи в труні, померлий хлопчик раптом попросив попити …

Недавно в Бразилії відбувся разючий випадок. Дворічний Кельвін Сантос помер в лікарні від пневмонії. Однак коли родичі з’явилися попрощатися з покійним, той ожив …

Лежачи в труні, померлий хлопчик раптом попросив попити ...

Після того, як в лікарні зафіксували смерть хлопчика, його тіло видали родичам для поховання. За годину до церемонії воно знаходилося вдома у відкритій труні. Раптово «мертвий» Кельвін сів і попросив води. 

Це буквально шокувало батька дитини Антоніо Сантоса і ще кількох людей, які знаходилися в кімнаті. Вони підняли крик. Однак Кельвін знову опустився в труну і більше вже не подавав ознак життя.

Його знову відвезли в лікарню, де лікар, як і в перший раз, підтвердив, що він мертвий. Між моментом, коли медики вперше зафіксували смерть, і тимчасовим «воскресінням» пройшло майже 20 годин. 

Про всяк випадок Сантоси вирішили почекати з похованням ще кілька годин. Але дива більше не сталося. Зараз Антоніо Сантос має намір подати на лікарню в суд, так як вважає, що в перший раз лікарі помилково констатували смерть, і хлопчика ще можна було врятувати. До речі, медики так і не прокоментували цю ситуацію.

Добавить комментарий