Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

Як приготувати шикарний банановий торт без борошна в мікрохвильовці за 4 хвилини

Якщо у вас вічно не вистачає часу, то вам в нагоді стане сьогоднішній рецепт. Банановий торт без борошна – це ідеальний варіант, коли захотілося от зараз і в цю хвилину чогось солоденького, а сил чи часу на складну випічку немає. Також цей рецепт врятує кожну домогосподиню, якщо у вас на порозі неочікувані гості! Отже, вперед на кухню творити смачне солодке диво!

Як приготувати шикарний банановий торт без борошна в мікрохвильовці за 4 хвилини
youtube.com | Дастархан — вкусные рецепты

Рецепт бананового торта без борошна

Інгредієнти

Для тіста:

  • Банани — 2 шт.
  • Яйця — 2 шт.
  • Какао-порошок — 35 гр. (6 ст. л.)
  • Розпушувач — 1 ч. л.

Для крему:

  • Сир — 80 гр.
  • Сметана — 50 гр.
  • Цукор — 20 гр.

Приготування торта

Візьміть два середніх банана. Очистіть їх. Розламайте на невеликі шматочки. Додайте два яйця. Тепер виделкою розімніть. Якщо будуть невеликі частинки банана, нічого страшного. Перемішайте все гарненько і додайте 6 ст. л. какао і 1 ч. л. розпушувача. Все добре перемішайте, щоб не було грудочок.

Візьміть прямокутну форму, це може бути будь-який контейнер. Змастіть дно і боки маслом. Вилийте все тісто. Поставте в мікрохвильовку на 4 хвилини.

А поки приготуйте крем. У чашу подрібнювача/блендера покладіть 80 гр. сиру, 50 гр. цукру і 20 гр. сметани. Все перемішайте – крем готовий!

Витягніть форму з мікрохвильовки, переверніть корж і дайте трохи охолонути. Потім розріжте його навпіл і ці дві половинки розріжте ще по середині. В результаті у вас вийде 4 коржа.

Змастіть кожен корж кремом, злегка придавлюючи. В кінці можете прикрасити ягодами або фруктами. Його навіть просочувати не треба. Можна відразу ж приступати до трапези.

Рецепт бананового торта без борошна: відео

Погодьтесь, банановий торт без борошна – ідеальний варіант для вашого смакування. Приємного вам чаювання і справжньої солодкої насолоди!

Добавить комментарий