На що звернути увагу під час вибору чоловічого ременя

На що звернути увагу під час вибору чоловічого ременя

Чоловік може обійтися без багатьох аксесуарів. Але не без ременя. Але щоб купити по-справжньому добрий ремінь, потрібно знати кілька правил. Як правильно вибрати чоловічий ремінь пояснили у мультибрендовому інтернет-магазині ANSWEAR.ua, де ми виявили кілька цікавих варіантів https://answear.ua/k/vin/aksesuary/remeni, які вам рекомендуємо.

На що звернути увагу під час вибору чоловічого ременя

Як чоловіки вибирають ремені

Скажемо прямо, мода не дуже балує чоловіків різноманітністю елегантного образу. Можливо, тому вона і менш мінлива, на відміну від жіночої.

Збираючись на ділову зустріч, чоловік доповнює аутфіт затиском для краватки, нагрудною хусткою, запонками. І, зрозуміло, ременем. І тут він керується залізним правилом — аксесуар має бути суворо “у тему”. Жодної розбіжності зі стилем, тільки єдність! Те саме стосується й неформального образу. Без ременя джинси, наприклад, мають інший вигляд, помітно блякнуть.

Вибираючи ремінь, чоловік перш за все орієнтується на власний смак, але фактично купує його “по обгортці”. Хоча функціональність аксесуара для нього також не на останньому місці.

Які бувають чоловічі ремені

Сучасні чоловічі ремені поділяються на три типи — кежуал, класичні та універсальні.

Кежуал-ремінь з тканини, шкірозамінника, каучуку, натуральної шкіри завширшки зазвичай 5-6 см. Саме такий щільно входить у лямки джинсів. Вузькі ремені, шириною 2 см, також існують, але особливого попиту не мають навіть серед молоді.

Кольорова гама для шанувальників епатажу не має меж, але консерватори зберігають вірність класиці – вибирають білі, чорні та коричневі відтінки.

У пряжках для кежуал-ременів також немає суворості. Вони можуть бути різних форм, розмірів, з малюнками, гравіюванням, фігурами.

Класичний ремінь по-іншому називають брючним чи костюмним. Правильний класичний ремінь завжди виготовлений з натуральної шкіри високої якості з трохи округлими краями. Палітра небагата – чорний, білий чи коричневий. У грамотному аутфіті колір та фактура ременя гармонійно поєднуються із взуттям, кейсом та ремінцем годинника.

Ширина класичного ременя — 3-4 см. Є обов’язковий елемент – дві шлейки. Одна постійна поряд із пряжкою, друга рухається всією поверхнею. Щодо пряжки — абсолютна строгість: має бути зроблена з одного металу, мати прямокутну форму, бути лише золотистого або сріблястого кольорів.

Універсальний ремінь однаково пасує і до будь-яких штанів, і до джинсів. Палітра – найширша, від суворих відтінків до буяння фарб. Те саме стосується й матеріалу: може бути як шкіра, так і якісний шкірозамінник. Завширшки 2-3,5 см. Зазвичай гладкий, без надмірностей у декорі.

Як перевірити ремінь на міцність

Вибираючи ремінь із натуральної шкіри, переконайтеся, що вона гарної якості. Це зробити дуже просто: проведіть з невеликим натиском нігтем по вивороту ременя. Якщо від нігтя залишився слід, це означає, що шкіра гарна й ремінь прослужить довго. Якщо слід залишився непомітним, ремінь пошитий зі старої шкіри, яка з часом трісне у тому місці, де відбувається залом ременя.

Добавить комментарий