Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

Я ЗАЛЮБКИ зраджую своєму чоловікові з нелюбом-коханцем! І вас, дєвачькі, закликаю те саме робити … ЗНАЄТЕ що – не убуде!

Якби мені хтось ще три місяці тому сказав, що я здатна на зраду, я б в обличчя йому розреготалася. А вийшло так, що, виявляється, мало знала я саму себе …

Я ЗАЛЮБКИ зраджую своєму чоловікові з нелюбом-коханцем! І вас, дєвачькі, закликаю те саме робити … ЗНАЄТЕ що – не убуде!

Почну з того, що я дуже люблю свого чоловіка, і дуже йому віддана. Це не порожні слова, свій шлюб я вистраждала, закохавшись в одруженого чоловіка. Заради мене і він розлучився, таким було наше щастя.

І дивно казати мені після цієї події, але наше спільне з чоловіком щастя залишилося таким же. Для мене немає ближче і краще людини. І постільні відносини у нас з ним хороші, він мене завжди задовольняв, вивчивши за 10 років шлюбу всі мої душевні і не тільки струнки.

Тепер про мого коханця — це наш сусід по будинку, теж одружений, і сім’я цілком благополучна, як я можу судити. П’ять років тому він заговорив зі мною в ліфті, похвалив сукню, сказав ще якісь компліменти. Я тоді вийшла з ліфта приголомшена — мене не компліменти просто приголомшили, а його зовнішність і фігура атлета (він багато років грає в волейбол). Я відразу його захотіла — чисто фізично.

Розумієте, чоловік у мене теж симпатичний, але зовнішність сусіда прямо протилежна! Чоловік блакитноокий блондин, а цей чоловік кароокий брюнет, трохи навіть східні риси є.

Я не знаю, що зі мною сталося, але буквально через тиждень ми опинилися з ним в ліжку. І яким же шаленим, божевільним був цей заборонений sеks! Я раптом зрозуміла, що не обов’язково відчувати до чоловіка любов, можна просто насолоджуватися його виглядом, тілом, тембром його голосу і … божевільними обопільними ласками.

Якщо чесно сказати, я особисто не вважаю, що зраджувала своєму чоловікові. Я абсолютно байдужа до свого нового коханця, мене не чіпають ні його душа, ні його проблеми. Причому, по-моєму, він відчуває те ж саме до мене, але мені нітрохи не прикро. І якщо завтра він вважатиме за краще переспати з іншою жінкою, я не засмучусь.

Чому я написала це? Може, подумала я, чоловіки, які зраджують своїм дружинам, точно так само ставляться й до своїх коханок? І зовсім не хочуть образити своїх дружин, як я не збиралася робити боляче чоловікові?

Мені хочеться звернутися до жінок — якщо раптом дізнаєтеся, що ваш чоловік зрадив вам, не поспішайте судити його і тим більше розлучатися. Він не любить, готова парі тримати, коханку так, як прив’язаний до вас і сім’ї. Але треба ж дати і йому шанс випробувати трохи іншого тілесного щастя, ніж з вами.

Як я це тепер розумію! І хоча люблю чоловіка, але тепер, думаю, буду іноді зраджувати йому. Йому не убуде, і мене теж …

Добавить комментарий