Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

Родина завела милого пса! А той все не переставав гавкати в будинку … Причину виявили, коли ввімкнули на ніч камеру відеоспостереження! Мороз по шкірі від побаченого!

Амелія з Південного Белфаста проживала в будинку одна з дітьми. Дітлахи увесь час дуже просили купити собаку, хоча б невелику. В кінцевому підсумку, мама погодилася. Чому б і не бути в будинку собаці, яка чує всі шуми і шорохи довкола? Але тільки одночасно з отриманням такої радості мати запропонувала дітям зробити добру справу — взяти собаку з притулку.

Родина завела милого пса! А той все не переставав гавкати в будинку ... Причину виявили, коли ввімкнули на ніч камеру відеоспостереження! Мороз по шкірі від побаченого!

Коли вони побачили там Поко, серце здригнулося одразу у всіх. Їм не дуже радили брати десятирічну таксу, але очі собаки були такими жалісливими, що все сімейство тут же визнало в тваринці «рідну душу»

Пса забрали додому в той же день. Всі дуже раділи, що другу половину життя тварина проживе в любові і комфорті. Якби вони тільки знали, чим скінчиться їхнє знайомство …

Добавить комментарий