Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

Студент першого курсу врятувaв всіх пaсaжuрів aвтобусa – не розгубuвся і muттєво зреaгувaв …

Ми хочемо поділитися з вами однією історією про цю мужню молоду людину, яка врятувала життя всім пасажирам маршрутки. Давайте поширимо її, щоб про неї дізналося якомога більше людей!

Студент першого курсу врятувaв всіх пaсaжuрів aвтобусa – не розгубuвся і muттєво зреaгувaв ...

Увечері, близько о пів на восьму, у водія маршрутки стався інсульт і він втратив свідомість. Його нога весь час тиснула на газ і автобус мчав дуже швидко, зачіпаючи зустрічні автомобілі. У салоні перебувало п’ять осіб включно з маленькою дитиною.

17-річний Андрій Зубатов якраз перебував у транспорті. Хлопець не розгубився і пробрався на місце водія, і натиснув на гальмо, зупинивши машину.

Студент першого курсу врятувaв всіх пaсaжuрів aвтобусa – не розгубuвся і muттєво зреaгувaв ...

«Водій сидів за кермом, ногою була натиснута педаль газу. Автобус мчав. Одне перехрестя проскочив, друге, при цьому зачепив зустрічні автомобілі. Пасажири захвилювалися. Автобус «Пазік», там незручно підібратися до педалей управління. Але Андрій зміг застрибнути до водія, скинув ногу, якою був натиснутий газ, намацав педаль гальма і натиснув її », — розповів Михайло Малишев, начальник служби УМВС.

Під час зупинки автобус розвернувся і мимохіть зачепив стовп, проте в результаті ніхто не постраждав.

Андрій навчається за спеціальністю «технічний ремонт автомобілів», і директор коледжу зазначив, що в екстреній ситуації він поступив професійно: не тільки на дотик знайшов педаль гальма, але й правильно натиснув, плавно, не різко, в іншому випадку маршрутка могла б перекинутися.

Добавить комментарий