Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

«Не хочу й чути жарти про шашлики у Криму»! Український режисер Олег Сенцов гнівно висловився про чоловіків, які не йдуть воювати за Україну … Слів не добирав!

Український режисер і військовий ЗСУ Олег Сенцов вийшов на коротке відновлення та скоро знову відправиться на фронт. У своєму новому пості він гнівно висловився про чоловіків, які не йдуть захищати Україну і жартують про шашлики у Криму.

«Не хочу й чути жарти про шашлики у Криму»! Український режисер Олег Сенцов гнівно висловився про чоловіків, які не йдуть воювати за Україну ... Слів не добирав!

Олег Сенцов опублікував фото свого бронежилета, який він відмиває від бруду та крові під час короткого перепочинку, необхідного на відновлення. Він пояснив, що перестав давати інтерв’ю, бо «про війну треба врати, або мовчати, бо правда нікому не подобається».

«Не можу дивитися на кав’ярні, переповнені бородатими накачаними мужиками без однострою та пусті клітини в штатці свого підрозділу. Не хочу чути жарти про мелітопольску черешню та шашлики в Криму. Від нас до Криму, як до Місяця, але ми обов’язково подолаємо цей шлях. Питання тільки, скільки це займе часу. Питання, скільки ще друзів перетворяться на чорно-білі фотографії. Питання, коли почне воювати вся країна, а не її частка», — запитав він.

Джерело

Добавить комментарий