Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

Знову взялɑсь зɑ стɑре? Ірuнɑ Білuк нɑтякнулɑ, що ВЧЕРГОВЕ вuйшлɑ зɑміж! Вже й встuглɑ дɑтu урок новому чоловіку, як хтuво поїдɑтu суші …

Співачка Ірина Білик останнім часом все частіше і частіше підігріває чутки про возз’єднання з хореографом Дмитром Коляденком. Цього разу вона опублікувала відео з неоднозначним підписом.

Знову взялɑсь зɑ стɑре? Ірuнɑ Білuк нɑтякнулɑ, що ВЧЕРГОВЕ вuйшлɑ зɑміж! Вже й встuглɑ дɑтu урок новому чоловіку, як хтuво поїдɑтu суші …

На ролику видно, що Білик і Коляденко сидять в ресторані і їдять суші. Хореограф бере рол і спочатку підносить його до рота співачки, а потім різко кладе його собі в рот.

Однак увагу шанувальників привернуло навіть не те, що екс-подружжя багато часу проводять разом, в тому числі і снідають, як раніше говорила Білик, а підпис до ролика – «Якщо дружина на дієті, чоловік повинен дотримуватися дієти разом з нею?» — поцікавилася у фоловерів знаменитість.

Як відреагували шанувальники

«Красива пара. Через стільки років знову разом»
«Діма дочекався своє кохання. Це так мило»
«На старості вирішили, що нікому, крім одне одного, не потрібні»

Зазначимо, Ірина Білик і Дмитро Коляденко перебували в цивільному шлюбі в період з 2003 по 2006 рік. Спільних дітей у них немає. Весь цей час вони залишалися в хороших стосунках і з теплом відгукувалися одне про одного.

Джерело

Добавить комментарий