Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

Що таке страви WOK?

З розвитком гастрономії, їжа вок стає все популярнішою не тільки в Азії, але й у США та Європі. Сьогодні це не просто страви, а символ здорового та швидкого приготування їжі. Багато ресторанів і кафе навіть спеціалізуються лише на приготуванні вок. Тож сьогодні ми розглянемо всі особливості таких страв. А також поділимося особистими рекомендаціями, де замовити WOK у Львові. Почнімо!

Що таке страви WOK?

Особливості приготування їжі вок

Страви WOK отримали назву від сковорідки, у якій готуються. Сковорідка вок має високі борти, і розширюється до верху. Вона ідеальна для швидкого обсмажування інгредієнтів на великому вогні. Страви готуються швидко, але при цьому не втрачають смак й корисні властивості. 

Найчастіше таким способом готують рис та локшину з додатковими складниками. Отримуємо свіжу й дуже смачну їжу, яка не залишить байдужими навіть вибагливих гурманів.

Переваги страв вок:

  • Швидкість. Завдяки особливій конструкції сковорідки WOK та високій температурі, їжа готується швидко, зберігаючи свої корисні властивості та вітаміни.
  • Мінімум жиру. Для приготування страв у WOK зазвичай використовується невелика кількість олії, що робить їжу менш калорійною та більш корисною.
  • Різноманіття. У WOK можна готувати майже все: від м’яса до овочів, від рису до локшини. Існує безліч рецептів страв, які сподобаються кожному.

А ще, вок — це чудовий варіант для тих, хто хоче поїсти швидко та смачно. Страва готується швидко, тож ви можете отримати своє замовлення “тут і зараз”. 

Секрети приготування WOK:

  • Правильне нагрівання. Перш ніж починати готувати, сковорідку вок слід добре розігріти.
  • Порізка продуктів. Всі інгредієнти слід нарізати рівними частинами, щоб вони готувалися одночасно.
  • Послідовність додавання. Зазвичай спочатку в сковорідку додають м’ясо, потім овочі, а вже в кінці – соуси та спеції.

Страви WOK – це не просто метод приготування, це філософія, яка дозволяє зберегти найкраще в продуктах та подарувати незабутній смаковий досвід. Вони символізують різноманіття азійської кухні, яка продовжує завойовувати серця гурманів по всьому світу.

Де готують вок у Львові?

Багато львівських закладів пропонують у своєму меню локшину та рис вок. Наш особистий фаворит — NOA. Це ресторан паназійської кухні, в якому на вас чекає великий вибір їжі вок, роли, суші-сети, рамени, десерти та багато іншого. Діє швидка та вчасна доставка містом.

Також вок wok можна замовити у:

  • Tiki Thai.
  • Fat Dragon.
  • Панда суші та інших закладах.

Вибирайте доставку вок уважно. Звертайте увагу на меню, ціни, відгуки клієнтів та спеціальні пропозиції, які допомагають зекономити. Досліджуйте світ азійської кухні! 

Добавить комментарий