Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

«Манчестер Юнайтед» підписав найбільший спонсорський контракт в історії АПЛ

«Манчестер Юнайтед» уклав новий контракт з компанією Adidas на 10 років і €1,04 млрд, повідомляє прес-служба клубу.

«Манчестер Юнайтед» підписав найбільший спонсорський контракт в історії АПЛ

Слід нагадати, що минулого сезону «Манчестер Юнайтед» посів 3 місце в АПЛ і вийшов у Лігу Чемпіонів. У цьому сезоні «МЮ» йде на 9-му місці, маючи 9 очок. Найближчий матч в рамках АПЛ у підопічних Еріка тен Хага запланований на 30-те вересня проти «Крістал Пелас». Експерти впевнені в успіху «червоних дияволів», тож БК Мелбет пропонує на їхню перемогу коефіцієнт 1.55. Аби зробити виграш ще прибутковішим, слід скористатись промокодом від букмекера. На сайті «РБ» можна дізнатись, які є актуальні бонуси Melbet.

Стало відомо, що англійський клуб отримуватиме від Adidas близько €104 млн на рік. Таким чином, це буде найбільший контракт із технічним спонсором в історії АПЛ.

Нагадаємо, що «Манчестер Юнайтед» відновив співпрацю з Adidas у 2015 році, коли у клубу закінчився контракт із Nike. До цього у відносинах між клубом та німецьким екіпірувальником була пауза у 23 роки.

Як заявив генеральний директор «Манчестер Юнайтед» Річард Арнольд, їхнє партнерство з Adidas, яке сягає своїм корінням у 1980-і роки, за останнє десятиліття було переосмислене з використанням деяких із найінноваційніших дизайнів і технологій у спортивному одязі. Тож дві компанії очікують на плідну співпрацю знову.

Добавить комментарий