Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

Мессі заявив, що не думає про завершення футбольної кар’єри

Нападник «Інтер Майамі» Ліонель Мессі відповів на питання про завершення професійної кар’єри.

Мессі заявив, що не думає про завершення футбольної кар'єри

Наразі Мессі захищає кольори американського футбольного клубу «Інтер Маямі». Найближчий матч якого запланований на 1-е жовтня проти «Нью-Йорк Сіті». Букмекери оцінюють команду з Мессі більшим фаворитом на перемогу. Тож популярна БК Vave пропонує на перемогу «Інтеру» коефіцієнт 1.97, у той час як успіх суперника оцінюється в 3.35. Цей букмекер високо оцінений за свою технологічність, вигідні коефіцієнти та лінії в прематчі та лайві. Щоб прочитати більший детальний огляд на БК Vave, слід перейти за посиланням – https://bookmaker-ratings.com.ua/ru/review/vave/.

Капітану збірної Аргентини у червні виповнилося 36 років. Він вважається вже немолодим гравцем, тож логічно, що всі задаються питанням як довго ще Мессі буде на футбольному полі?

Тож Ліонель вирішив відповісти, що ще не думав про завершення кар’єри. Адже аргентинцю подобається грати у футбол, подобається працювати з м’ячем, виходити на поле, змагатися та тренуватися. Він не впевнений, скільки ще продовжуватиме грати, але постарається робити це якомога довше. Для Лео на сьогодні найголовніше — насолоджуватися частиною кар’єри, що залишилася.

Слід додати, що у ніч проти 24 серпня, «Інтер Майамі» пробився у фінал відкритого Кубка США. Підопічні Херардо Мартіно у серії пенальті обіграли «Цинциннаті» (3:3, 5:4 — за пенальті). Мессі вперше не забив за американський клуб, але відзначився двома результативними передачами. Згодом «Інтер Майамі» став першим в історії володарем Кубка Ліг MLS+MX.

Добавить комментарий