Yandex.Metrika counterYandex.Metrika counter

Роналду може втратити контракт з Nike на $1 млрд за порушення умов угоди

Nike може розірвати контракт із португальським форвардом Кріштіану Роналду через те, що він одягнув екіпірування від Adidas у товариському матчі за «Аль-Наср».

Роналду може втратити контракт з Nike на $1 млрд за порушення умов угоди

Слід нагадати, що португальський футболіст наразі виступає за аравійський клуб «Аль-Наср». Його найближчий матч запланований на 2-ге жовтня. У рамках Ліги чемпіонів АФК «Аль-Наср» зустрінеться з «Істіклол». Актуальні прогнози на спортивні матчі з вигідними коефіцієнтами від букмекерів, а також всі свіжі новини зі світу спорту можна прочитати на сайті Vse-pro-sport.com.ua.

На матч з іспанською «Сельтою» португалець вийшов у щитках від Adidas – головного конкурента Nike, з яким у Роналду є контракт, що діє. У 2016 році португалець повідомив, що підписав довічний контракт із брендом. Сума угоди оцінювалася більш як у $1 млрд.

За інформацією видання, за таке порушення передбачено серйозні санкції до розірвання контракту.

Роналду співпрацює з Nike із самого старту своєї кар’єри в 2003 році. У сезоні-2023/24 компанія буде технічним партнером «Аль-Насра», за який виступає португалець. Раніше Nike виробляв форму для клубу із Саудівської Аравії з 1997 по 2001 рік та з 2010 по 2012 рік.

Добавить комментарий